Meer over taal

Meer over taalTaalweetjes:

Introduction to Dutch      
Introduction to Dutch is ontwikkeld door de Universiteit van Groningen en is bedoeld voor iedereen die Nederlands wil leren of van plan is Nederland te bezoeken voor werk, studie of plezier. Deelnemers hoeven geen kennis van het Nederlands te hebben om met de cursus te starten. Onderwerpen als zichzelf voorstellen en vertellen over familie, vrienden, werk of studie komen aan de orde en korte films geven een indruk van het wonen en leven in Nederland.

Gratis inschrijving kan op futurelearn.com/courses/dutch .

Babbel.com

Hier wordt de Nederlandse taal vanaf het begin opgebouwd, met steeds een duidelijke uitspraak van de nieuwe woorden die je leert.

www.babbel.com


Taalklas.nl
Taalklas.nl is voor iedereen die beter Nederlands wil leren. U kunt verder oefenen met wat u gezien heeft in de televisieserie Taalklas.nl. U kunt de oefeningen ook maken als u een uitzending heeft gemist.
www.taalklas.nl

ABC van de Nederlandse taal
De Nederlandse grammatica eenvoudig uitgelegd.
www.abcvandenederlandsetaal.nl


NT2 taalmenu
De NT2-oefeningen op deze site helpen u om Nederlands te leren.
www.nt2taalmenu.nl


Cambiumnet
Een website voor het vak Nederlands.
www.cambiumned.nl


't Kofschip/'t fokschaap
Wat heb je aan de 't kofschip-regel?
www.onzetaal.nl

[b]Bold example[/b]Sinterklaasgedichten lezenA Practical Dutch Grammar
You want to start learning Dutch and you just discovered there is a wide range of courses available ... in English. But what if English is not your strongest point? What if you need to translate everything you read from English into your own language and vice versa in order to learn Dutch? It might become quite a confusing experience!
www.dutchgrammar.org

At the moment, the grammar is available in:

 
© Gilde SamenSpraak Leiden 2013 | By F-IT